Другого учасника бійки на Драгобраті арештували на 2 місяці

Вівторок, 12 січня 2016, 09:03

Суд обрав для учасників сутички на Драгобраті Василя Василинюка й Петра Угрина запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці, до 8 березня.

Про це повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду, зазначаючи, що судові засідання щодо обрання запобіжного заходу для них тривали понад 14 годин

Захисники ще трьох підозрюваних Василя Малковича, Сергія Тищенка й Антона Окоркова заявили відвід суду: захист вважає, що оскільки суддя у відношенні двох підозрюваних обрав тримання під вартою, він не може забезпечити неупереджений розгляд справи щодо інших підозрюваних  

Дане клопотання розглядатиме інший склад суду суду.

Кожен із підозрюваних заявив про необхідність надання медичної допомоги. "Швидка" відвезла їх до лікарні, проте підозрюваних доставили до суду повторно, оскільки за висновками лікарів, жоден з них не потребував госпіталізації. Це не завадило їм знову вимагати медичної допомоги, зазначає прес-служба суду.

Як повідомляє mukachevo.net, рішення щодо представника "Правого сектора" на прізвисько Педро суд ухвалив близько 5:50 ранку.

5.50 ранку. зачитують ухвалу вироку для Педро, боєць ДУК, 2-і контузії та поранення в зоні АТО, двічі нагороджений орден...

Posted by Тарас Деяк on Monday, January 11, 2016

Раніше повідомлялося про арешт представника ПС Цвіха на 2 місяці (до 8 березня).

Судді у справах інших 3-х хлопців – за прізвиськами Нацик (Тищенко), Хорват (Малкович) і Бєс (Окороков) – було оголошено відвід.

По Нацику, бійцю ДУК, та сама ситуація що і з Хорватом. Відвід судді.Завели Бєса, так само адвокат подає клопотання про відвід судді.Перерва. Чекаємо нового суддю.

Posted by Тарас Деяк on Monday, January 11, 2016

Раніше повідомлялося, що під ранок 10 січня п’ятеро п’яних людей увірвалися на турбазу "Хата магната" на курорті Драгобрат і примусили кухаря і бармена готувати їм їжу, хоча на той час на турбазі не було світла. Після цього вони влаштували "п’яні розбірки" з персоналом, побили одного з кухарів та бармена.

Під час розбірок чоловіки, яких пов’язують із ДУК "Правий сектор", застосували вогнепальну зброю – пістолет Макарова та пістолет Стечкіна.

Після перших пострілів із готелю вийшов персонал і туристи, зав’язалася масова бійка. Усі 5 членів ПС отримали тілесні ушкодження, працівники турбази і туристи затримали їх до приїзду слідчо-оперативної групи.

Командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький вказував, що "Хата магната" належить жителям Донецької області з Красноармійська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування