На Закарпатті невідомі у камуфляжі влаштували бійку зі зброєю: 2 поранених

Неділя, 10 січня 2016, 16:53

На Закарпатті в смт.Ясіня на території однієї з турбаз невідомі чоловіки у камуфльованому одязі вчинили бійку з обслуговуючим персоналом із застосуванням зброї.

Як повідомили у прес-службі облуправління Нацполіції,  повідомлення про подію надійшло 10 січня о 8:35. 

"Внаслідок хуліганських дій двоє охоронців туристичної бази отримали тілесні ушкодження у вигляді різаних ран, множинних гематом голови, а також перелому ноги. Потерпілих доставлено до лікарні для надання медичної допомоги", - повідомили в НП.

Особи в кількості 5 чоловік, які вчинили хуліганські дії, були затримані місцевими мешканцями та охороною, особи затриманих встановлюються.

Інформація про подію внесена до ЄРДР. Дії зловмисників кваліфіковано слідчими за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Разом з тим місцеве видання "Голос  Карпат" повідомляє про те, що дані про бійку, яка сталася на лижному курорті "Драгобрат", надійшли в ніч на 10 січня. 

"10 січня надійшла попередня інформація про велику бійку на Драгобраті орієнтовно між 4.00 та 7.00. Зі слів очевидців, сталася різанина. Наявна інформація про 2 охоронців із важкими тілесними ушкодженнями, загалом повідомляється про 4 постраждалих (можливі вогнепальні поранення)", - йдеться у повідомленні.

За неперевіреною інформацією, в сутичці були задіяні і бійці члени Правого Сектору з Франківщини.

Очевидець подій повідомив виданню, що "чи то АТОшники, чи то ПС (Правий сектор - УП) прийшли на базу "Хата Магната"  і почали вимагати "гостину", проте розраховуватись за надані послуги відмовилися".

"Коли охоронець закладу зробив їм зауваження - його сильно побили, наразі він присмерті у лікарні. Кухарю зламали ногу, а також почали бити відвідувачів. На місце прибув хазяїн закладу зі зброєю. Прикладом вирубив одного з хуліганів, інших узяв на мушку. За цей час до "Хати Магнати" на допомогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв’язали скотчем та викликали міліцію. Зв’язаних розбійників передали правоохоронцям", - розповів він.

 
 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування