Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко подумає, чи може засекретити деякі свої зустрічі

Четвер, 14 січня 2016, 15:16

Президент Петро Порошенко припускає, що деякі його зустрічі можуть бути засекречені.

Про це він сказав на прес-конференції у четвер.

Журналіст програми розслідувань "Схеми" Михайло Ткач запитав: "Чому Адміністрація президента приховує дані про відвідувачів президента і голови АП Ми декілька разів зверталися з відповідними запитами – відповіді так і не отримали. Ви особисто готові оприлюднити ці дані?".

"Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті, коли її там немає. Я перевірю, що Ви маєте на увазі, але Адміністрація президента працює абсолютно прозоро", - відповів Порошенко.

"Я особисто буду оприлюднювати… Я перевірю законодавство, але я думаю, що можуть бути випадки, коли окремі мої політичні, в тому числі зовнішньополітичні, зустрічі оприлюднюватися не будуть", - заявив він.

"Але я, безумовно, подивлюся… Мені невідомі факти, принаймні – я щиро кажу, я не готовий був до цього запитання – мені невідомі факти, коли будь-який гість не повідомляється або ми відмовляємося від коментарів. Це відповідальність Адміністрації, я ще раз це перевірю", - додав президент.

"Радіо Свобода" зазначає, що його знімальна група провела два дні біля Адміністрації президента - і спостерегла, що президентська охорона досі заважає знімати його кортеж, а найцікавіші відвідувачі (наприклад, Геннадій Кернес) приходять до глави держави вночі.

Також громадськість цікавило, чи зустрічався Порошенко з представником РФ у Тристоронній контактній групі з вирішення конфлікту на Донбасі Борисом Гризловим, і про що вони могли говорити.

Президент визнав, що зустрічався з усіма представниками Тристоронньої контактної групи напередодні зустрічі в Мінську, щоб "наголосити на незмінності української позиції" щодо Донбасу, повернення контролю над кордоном із Росією, звільнення українців із неволі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування