Опоблок пропонує призначити вибори в Авдіївці та інших пунктах на квітень

Вівторок, 19 січня 2016, 11:42

Депутати від Оппоблока пропонують призначити на 24 квітня місцеві вибори в 80 населених пунктах Донецької області та 28 - Луганської, де вони не відбулися 25 жовтня 2015.

Про це йдеться в проекті постанови №3780, зареєстрованому в Раді 18 січня, передають Українські Новини.

Мова йде про населені пункти, де не було виборів на підставі подань Донецької і Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій. Це аргументувалось неможливістю проведення там виборів.

У Донецькій області вибори депутатів районних міських, районних у містах, сільських та селищних рад, а також відповідних сільських, селищних або міських голів пропонується призначити у 16 населених пунктах Артемівського району, 24 - Волноваського, 3 - Володарського, 7 - Костянтинівського, 9 - Мар'їнського , 11 - Ясинуватського.

Також пропонується призначити їх в Авдіївці, Костянтинівці, Артемівську та 2 підлеглих йому містах, Дзержинську і 4 підлеглих йому містах.

У Луганській області вибори пропонується призначити до 5 населених пунктах Новоайдарського району, 14 - Попаснянського і 9 - Станично-Луганського.

Авторами проекту постанови стали депутат від групи "Партія "Відродження" Ігор Шкіря, а також 7 депутатів від фракції "Опозиційний блок" - Володимир Гусак, Сергій Дунаєв, Юлій Іоффе, Сергій Сажко, Ігор Шурма, Олексій Білий, Денис Омельянович.

29 серпня 2015 ЦВК встановила, що 25 жовтня неможливо провести чергові місцеві вибори в 91 місцева рада населених пунктів на підконтрольній частині Донецької і в 31 - Луганської областей, а також вибори відповідних сільських, селищних і міських голів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News