Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Яценюка кажуть, що зміни до Конституції - тільки після референдуму

Неділя, 24 січня 2016, 22:03

Єдиною умовою голосування фракції "Народного фронту" за зміни до Конституції є "вердикт референдуму українців".

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив глава МВС, член "Народного фронту" Арсен Аваков. 

"Єдиною умовою голосування фракції "Народного фронту" з найважливіших питань Конституції України може бути вердикт референдуму українців. Ніяк інакше", - заявив він. 

При цьому Аваков додав, що "фундаментальні зміни до Конституції не можуть вирішуватися у кулуарах парламенту або на переговорах в іноземних столицях, спершу слово має сказати народ України". 

"Комусь не сподобалося обговорювати з народом Конституцію? Розгубилися від пропозиції Яценюка з референдуму про найважливіші питання розвитку країни?  ... А з ким обговорювати? З Путіним? Так, варто запитати ради і у американців, і у німців з французами .. Напевно, і у Венеціанської комісії .. Але у народу України спочатку треба отримати мандат на такі технічні консультації та таку розмову", - додав Аваков. 

ВЛАСТЬ НАРОДА! Кому-то не понравилось обсуждать с народом конституцию? Растерялись от предложения Арсения по референд...

Опубликовано Arsen Avakov 24 января 2016 г.

Як відомо, раніше глава уряду Арсеній Яценюк заявив, що виступає за проведення референдуму щодо змін до Конституції України. 

У свою чергу президент Петро Порошенко заявив, що у процесі зміни Конституції потрібно спиратися на потреби й настрої народу, а не на популізм окремих політиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування