Окупанти з гранатомету обстріляли КПВВ Мар'їнка

П'ятниця, 29 січня 2016, 06:52
Окупанти з гранатомету обстріляли КПВВ Мар'їнка

За минулу добу бандформування псевдореспублік із застосуванням мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП 71 раз порушили режим повної тиші на Донбасі.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

На Світлодарській дузі ворог обстріляв опорні пункти сил АТО в Зайцевому - з мінометів калібру 82-мм, а в Новгородському та Майорську - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП.

Неподалік тимчасово окупованого Донецька в черговий раз були обстріляні з різних видів зброї українські позиції в Опитному, Пісках, Авдіївці та на шахті Бутівка.

Напруженою була ситуація в районі Мар’їнки. Українські воїни змушені були відкрити прицільний вогонь у відповідь на обстріли окупантів.

Кількість обстрілів збільшується, а географія розширюється. Разом з тим, провокуючи ЗСУ на вогонь у відповідь, терористи обстрілюють райони, де проживають мирні мешканці.

В 21.10 кремлівські найманці з БМП та автоматичного станкового гранатомету обстріляли контрольний пункт в’їзду/виїзду "Мар’їнка" Державної прикордонної служби України. 

"За оперативною інформацією, подібні провокації готуються бойовиками і на інших КПВВ, зокрема на Артемівському напрямку. Це є черговим свідченням того, що встановлення миру на Донбасі не вписується в злочинні плани бойовиків та їхніх кремлівських господарів", - сказано у повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News