В "ДНР" розповіли, що однією з рот бойовиків командує екс-нардеп ВР

П'ятниця, 29 січня 2016, 13:43

Екс-депутат парламенту від Партії регіонів Олександр Бобков командує ротою бойовиків "ДНР".

Про це пише так званий "секретар ради безпеки ДНР", засновник бандформування "Восток" Олександр Ходаковський у своєму блозі.

Ходаковський повідав про роль двох "регіоналів" - колишнього секретаря Донецької міськради, народного депутата ВР VII скликання Миколи Левченка і нардепа Олександра Бобкова в розвитку подій на Донбасі.

За його словами, ще до військових дій Левченко пропонував скористатися ситуацією на Донбасі, щоб "полякати" українську владу:

"Наш потенціал і незговірливість викликали тривогу тих, хто розглядав все, що трапилося з Донбасом, як проект... Я вже згадував, скільки було спроб на корені покінчити з протестом. Першим почав роботу Коля Левченко - Коля "комуніст". Останнім перед війною час цей хлопець сидів у міськвиконкомі Донецька на "землі", на чому і сколотив пристойні статки", - пише сепаратист.

"Він подумав, що зі мною потрібно просто: зацікавити - і справу зроблено... Турчинов, мовляв, наляканий подіями на Донбасі, а з колишніх регіоналів у Раді активні тільки він, Шуфрич, Тігіпко і ще хтось."Рибалки","єфремові" та іже з ними - у стані гроггі. Так що полякаємо їх гарненько - і своє візьмемо".

За словами Ходаковського, інший "регіонал" Олександр Бобков пропонував позбутися бойовиків Стрєлкова і Безлера і потім зробити командира "Востока" главою СБУ Донецької області:

"Наступним був Бобков. Той пішов далі: потрібно злити Стрєлкова і Бєса, щоб залишилися тільки місцеві, і тоді все буде дуже навіть добре. Мені пообіцяли пост глави обласного СБУ", пише сепаратист.

"Бобок", як його звуть в народі... запросив особисту зустріч, мотивуючи тим, що йому потрібно в Москву, і там він хотів би рухати консолідовану позицію. Відомо, що в Москві не всі схвально поставилися до пориву Донбасу, і до них, швидше за все, і почав збиратися наш герой".

"На мій жаль - я чистоплюй. Так і поїхав Бобок без позиції. Зараз він, до речі, в "п'ятнашці", - командиром роти (номінально, звичайно). Як вам такий поворот? Не здивуюся, що і зірку героя отримає незабаром за справи праведні", - відзначає Ходаковський.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...