Порошенко похвалився подарунком від підлеглих - викликав бурхливу реакцію

Неділя, 3 січня 2016, 19:44

Президент Петро Порошенко розмістив на своїх сторінках у соцмережах фотографію подарунку своїх підлеглих - "обкладинки англомовного журналу The Economist за 2017 рік", де він зображений поруч зі світовими лідерами.

"Деякі новорічні подарунки cприймаю не як комплімент, а як персональну відповідальність", - написав глава держави.

"Дякую колегам з АП, що зберегли всередині оригінальний зміст The Economist 2016. Долучаю до порядку денного на свята", - також зазначив Порошенко.

 
скірн-шот зі сторінки президента у facebook

Як відомо, оригінальна обкладинка нинішнього The Economist 2016 містить зображення президента РФ Володимира Путіна.

Пізніше прес-служба Порошенка поширила коментар щодо нашумілого посту з обкладинкою "The Economist".

За словами Андрія Жигуліна, на прохання АП цей пост було знято з офіційних сторінок Петра Порошенка:

"В подарунковому примірнику підсумкового річного журналу The Economist World in 2016 нами (прес-службою) були замінені рік - на 2017 і портрет Путіна. Окрім маси позитивних поширень з офіційних сторінок цей пост викликав також не новорічну бурхливу реакцію окремих підписників та російських ЗМІ. Останні без жодної краплини гумору, сприйняли цю обкладинку як цілком реальну перспективу втрати Росією місця серед світових лідерів:)", - повідомляє прес-служба АП.

"Але з огляду на те, що це був наш подарунок президенту до Нового року, ми б хотіли, щоб подібні святкові ідеї сприймались з часткою жарту, і обов'язково через призму пошуку Україною свого місця в світі", - зазначив Жигулін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...