До блокади російських фур долучилися 8 регіонів, ще 2 на черзі

Неділя, 14 лютого 2016, 18:20

До блокування транзиту територією України вантажного транспорту з російськими посвідченнями долучилися 8  областей, ще два регіони мають долучитися у понеділок, 15 лютого. 

Про це у Facebook-спільноті "Карпатська січ" повідомили активісти, що беруть участь у акції.

Зокрема участь у блокуванні російських вантажівок беруть Закарпаття (блок-пост у с.Нижні Ворота), Волинь (с.Гірник), Львівщина (с.Конюхів), Рівненcька (с.Дубровиця) та Івано-Франківська (м.Долина) області, Чернівецька (с.Порубне), Житомирська (с. Виступовичі) та Сумська

За повідомленням активістів, Чернігівська та Вінницька області мають долучитися до акції громадянської блокади 15 лютого. 

Також активісти заявили, що напливу російських вантажівок, які начебто прорвали блок-пости, немає.

"Блокада не пропускає і не пропустить жодної фури з російськими номерними знаками", - зазначено у повідомленні

Суми долучились до блокади російських фур! Усіх небайдужих сумчан закликають долучатися до безстрокової акції та під'їж...

Опубликовано Карпатська Січ - Націоналісти Закарпаття 14 февраля 2016 г.

Як відомо, з 4 січня 2016 року РФ запровадила повну заборону на транзит товарів з України через свою територію. 

12 лютого на Волині, Прикарпатті та Закарпатті активісти блокували проїзд російським вантажівкам, які прямують з Білорусі територією України.

Безстрокову акцію з блокування в'їзду в Україну вантажних автомобілів з російськими номерами і товарами 13 лютого почали у Житомирській області на пропускному пункті "Виступовичі".

14 лютого у Брянській області почали блокувати рух українських вантажівок: близько 30 машин з українськими номерами були затримані і відправлені на стоянки.

У Мінтрансі РФ заявили, що рух вантажних автотранспортних засобів, зареєстрованих в Україні, на території РФ припинено - в якості заходу у відповідь.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування