Лещенко і Луценко в Раді обмінялися звинуваченнями

Вівторок, 2 лютого 2016, 10:59

У Раді сталася суперечка між лідером фракції БПП Юрієм Луценком та народним депутатом із цієї фракції Сергієм Лещенком.

Про це пише "Чесно".

Лещенко повідомив подробиці суперечки. "Усе почалося з претензій Луценка на мою адресу через те, що я оприлюднив список кандидатів в уряд від БПП. Я відповів, що жодного рішення не розголошувати цю інформацію фракція не ухвалювала", - зазначив нардеп.

Крім того, за його словами, наприкінці фракції сам Луценко сказав, що ці прізвища можна артикулювати в пресі як позиція фракції БПП на переговорах з іншими учасниками коаліції.

Лещенко додав, що ще одна претензія Луценка стосувалася того, що він начебто озвучив, що фракція вимагає відставки Авакова. "Я відповів, що відставки Авакова вимагаю я та озвучував таку пропозицію на фракції, на що вчора Луценко відповів, що питання відставки може розглядатися за підсумками звіту уряду", - повідомив Лещенко.

"Завершилося все тим, що Луценко звинуватив мене в некомандній грі, а я його - в тому, що фракція не бореться з корупціонерами, а нагороджує їх посадами", - сказав Лещенко.

Сьогодні весь Парламент разом із журналістами напружено спостерігав за сваркою між Сергієм Лещенко та Головою фракції Бл...

Posted by Громадський рух "Чесно" | Civic movement "Chesno" on Tuesday, February 2, 2016

У понеділок стали відомі прізвища депутатів, яких фракція БПП висунула на посади міністрів, що викликало неабияке обговорення у соцмережах.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News