Кононенко звинувачує Абромавичуса у затягуванні слідства

Четвер, 25 лютого 2016, 20:21

Нардеп з фракції "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко заявив, що очна ставка з міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавичусом, мала відбутися 26 лютого.

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Пройшло два тижні, як я звернувся до НАБУ із клопотанням щодо проведення очної ставки між мною та міністром МЕРТ Айварасом Абромавичусом. Передбачалося, що вона могла б відбутися завтра, але, за моєю інформацією, її не буде через те, що пан Абромавичус виїхав закордон", - зазначив Кононенко.

"Дуже шкодую, що слідчі дії сповільнюються. Бо вкотре повторюю, що хочу, аби істина була встановлена якнайшвидше, і тому пропонував в ході слідства пройти Абромавичусу через дослідження "поліграфом", а також - через перехресний допит", - додав він.

Кононенко висловив сподівання, що "Національне антикорупційне бюро знайде можливість не уповільнювати слідство через ухиляння Абромавичуса".

Як відомо, 3 лютого 2016 року міністр економічного розвитку і торгівлі Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активну протидію проведенню його командою реформ.

Міністр звинуватив народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка у блокуванні роботи МЕРТ і чиненні тиску.

На сайті НАБУ 3 лютого з'явилося повідомлення про те, що їхні детективи вже почали перевірку фактів, озвучених Абромавичусом щодо можливого втручання в роботу МЕРТ з боку Кононенка та інших депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування