Майно Злочевського арештовано - Генпрокуратура

Четвер, 4 лютого 2016, 14:39
Майно Злочевського арештовано - Генпрокуратура
antikor.com.ua

Суд знову наклав арешт на майно колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Як повідомляє Генеральна прокуратура, суд задовольнив відповідне її клопотання 2 лютого.

ГПУ клопотала про арешт майна Злочевського, з якого було знято арешт, та іншого майна, яке "фактично ним використовується".

Йдеться про домоволодіння загальною площею 922 кв м, земельну ділянку площею 0,24 га, садовий будинок загальною площею 299,8 кв м, садовий будинок на території Вишгородського району, садовий будинок площею 2312 кв м, земельну ділянку 0,0394 га, автомобіль "Rolls-Royse Phantom", причіп Кнотт 924-5014.

Відтак, "жоден з об’єктів рухомого та нерухомого майна, яке перебувало під арештом за попереднім рішенням суду, з володіння Злочевського не вибув", наголошує ГПУ.

ГПУ зазначає, що на момент зняття арешту з майна Злочевського (25 грудня 2015 року), вона не вела досудове розслідування та процесуальне керівництво у даному провадженні, бо 15 грудня генпрокурор визначив процесуальним керівником голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і 21 грудня матеріали передали Антикорупційному бюро.

Однак 27 січня 2016 року кримінальне провадження повернули до Генпрокуратури, бо набув чинності закон "Про внесення зміни до Кримінального процесуального кодексу України щодо кримінальних проваджень, які розслідуються слідчими органів прокуратури"

Після отримання матеріалів справи Злочевського ГПУ невідкладно звернулася до суду з клопотанням про накладення арешту на майно.

Колишній міністр екології та природних ресурсів, заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Злочевський підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 КК України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News