Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Законність постанови Верховної Ради про арешт Мосійчука розгляне ВСУ

Субота, 6 лютого 2016, 02:07

Верховний суд України 9 лютого розгляне апеляцію Верховної Ради про визнання незаконним рішення Вищого адміністративного суду України про скасування постанови парламенту про згоду на арешт народного депутата України Ігоря Мосійчука.

Про це повідомив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі політичного ток-шоу "Шустер Live", передає Інтерфакс-Україна.

"9 лютого Верховна суд України розглядатиме апеляцію голови Верховної Ради на це рішення суду (ВАСУ). Я сподіваюся, що Верховний суд також ухвалить об'єктивне рішення", - сказав він

На офіційному сайті Верховного суду в списку справ, призначених на розгляд Судовою палатою в адміністративних справах Верховного суду України, на 11:00 9 лютого призначено справу "Мосійчук І.В. до Верховної Ради України, треті особи: Ляшко О.В, Генеральний прокурор України, - про визнання дій неправомірними, визнання незаконним та скасування постанови Верховної Ради України".

Як повідомлялося, 17 листопада 2015 року ВАСУ визнав незаконною постанову Верховної Ради про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності і арешт Мосійчука.

У парламенті задекларували намір оскаржити дане рішення ВАСУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: