Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Молодики у камуфляжі увірвалися на засідання фінкомітету Ради

Вівторок, 15 березня 2016, 15:34

У вівторок після обіду низка молодиків у камуфляжній формі, які називають себе представниками "Фінансового Майдану", увірвалися на засідання комітету Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Євген Будерацький.

У коментарі "Українській правді" Будерацький пояснив, що представників цієї організації не впускали всередину, через що вони потрощили двері та вікна і потрапили всередину силою.

Комітет Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності зараз... Всередині представники так званого фінансового майдану.

Posted by Євген Будерацький on Tuesday, March 15, 2016

За словами журналіста, причиною візиту став намір добитися прийняття законопроектів про реструктуризацію валютних іпотечних кредитів. Наразі ці документи перебувають на розгляді саме цього комітету.

Будерацький додав, що до молодиків вийшов член комітету та представник президента у Раді Степан Кубів. Після розмови з ним члени "Фінмайдану" пішли геть.

Наразі на тему реструктуризації валютних іпотечних кредитів зареєстровано два законопроекти – 4004, запропонований Кабміном та альтернативний 4004-1 авторства депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула і від "Народного фронту" Дениса Дзензерського. За словами Будерацького, члени "Фінмайдану" наполягають на прийнятті саме другого документу.

Як відомо, 18 грудня 2015 року президент Петро Порошенко ветував скандальний закон про реструктуризацію валютних кредитів, який зобов'язував банки реструктурувати всі споживчі кредити, отримані для придбання будь-якого майна, без обмеження суми заборгованості за курсом на дату укладення такого договору (тобто у більшості випадків по 5,05 грн за долар).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...