Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кива відмовляється проходити переатестацію

Четвер, 24 березня 2016, 10:35
Кива відмовляється проходити переатестацію

Голова департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива відмовляється проходити переатестацію.

Це випливає з його посту у Facebook.

Кива стверджує, що є жертвою "наркозмови". Зокрема він зазначає, що членом атестаційної комісії є депутат від БПП Мустафа Найєм, який, мовляв, є замовником дискредитаційної кампанії проти Киви. Мустафу а також його брата Масі Кива звинувачує у зв'язках із наркобізнесом.

Варто зазначити, що пізніше Кива видалив свій пост. Скрін-шот можна знайти на сторінці Масі Найєма, який спростовує звинувачення одіозного поліцейського.

у Ильи Кивы весенне обострение. #кивабалабол#киваскажинаркотикамнетне стану писать много. человек, который уже не пе...

Опубліковано Masi Nayyem 24 березень 2016 р.

Як відомо, Ілля Кива досі не пройшов переатестацію у новій поліції. Спочатку Кива заявляв, що не прийшов на переатестацію, бо хворів.

Глава МВС Арсен Аваков виправдовуючи Киву, раніше заявляв, що той "пройде переатестацію, коли настане необхідність". 

Кива відомий своїми скандальними заявами. Зокрема у відповідь на те, чи готовий він пройти поліграф, чиновник поцікавився, чи готовий поліграф "пройти його". Також Кива допустив покарання підозрюваних поза судом.

Після зриву Фестивалю рівності у Львові голова департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції опублікував на своїй сторінці у Facebook уривок зі Старого заповіту, який закликає карати представників сексменшин смертю.

"А хто лежатиме з чоловіком як із жінкою, – гидоту вчинили обоє вони, – будуть конче забиті, кров їхня на них" – процитував він 13-ту главу 20-го вірша Книги Левіт.

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування