У Криму розмалювали пам'ятну дошку Сталіну

Понеділок, 7 березня 2016, 11:09
У Криму розмалювали пам'ятну дошку Сталіну
Fb Stepan Kiskin

У Криму невідомі розмалювали пам'ятну дошку Сталіну, назвавши його катом.

Про це з обуренням повідомляють кримські комуністи.

"В ніч з п'ятого на шосте березня невідомими особами була сплюндрована меморіальна дошка, присвячена перебуванню І. В. Сталіна в Криму на Кримській (Ялтинській) конференції глав держав антигітлерівської коаліції в 1945 році", - сказано в повідомленні.

Дошка була виготовлена за рахунок коштів комуністів, і встановлена на будівлі Кримського рескому КПРФ 8 травня 2015 року.

 

Напередодні в річницю смерті велика група комуністів, члени Союзу радянських офіцерів і представники кримської громадськості вшанували пам'ять Сталіна.

"Йдуть роки, але образ великого продовжувача справи В. І. Леніна, видатного державного діяча, під чиїм керівництвом була побудована могутня країна Рад, не тільки не тьмяніє - навпаки, все яскравіше розгорається в пам'яті вдячних нащадків", - заявили кримські комуністи.

"Правду історії не замазати ніякої фарбою!" - Заявили комуністи.

Начальнику Управления Федеральной службы безопасности Российской Федерациипо Республике Крым и г. СевастополюПалагину...

Posted by Stepan Kiskin on Sunday, March 6, 2016

Як відомо, останнім часом в РФ намагаються виправдати злочини Сталіна. На це працює російська пропаганда, в своїх виступах президент РФ також намагається возвеличити саме Сталіна, звинувачуючи Леніна в тому, що той заклав фундамент для розпаду СРСР.

Цього року вперше за дуже довгий час в Москві стояла величезна черга з бажаючих покласти до могили Сталіна квіти.

 
http://nasedkin.livejournal.com/
 
http://nasedkin.livejournal.com/
 
http://nasedkin.livejournal.com/

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування