Суд визнав Єрофеєва і Александрова винними

Понеділок, 18 квітня 2016, 16:07
Суд визнав Єрофеєва і Александрова винними
112.ua

Колегія суддів Голосіївського районного суду Києва вважає винними російських військовослужбовців Євгена Єрофеєва і Олександра Александрова у веденні агресивної війни за попередньою змовою, сприянні терористичній організації, здійсненні теракту.

Про це заявила під час читання судового рішення представник колегії суддів в понеділок, пише "Інтерфакс-Україна"

"Єрофеєв і Александров визнаються винними... у веденні агресивної війни за попередньою змовою з групою осіб, сприяння діяльності терористичної організації за попередньою змовою групи осіб... здійсненні теракту... застосуванні зброї для провокації воєнного конфлікту за попередньою змовою з групою осіб", - зачитала частину судового рішення представник колегії суддів в понеділок вдень.

Єрофеєва засудили на строк 14 років з конфіскацією усього майна.

Александрову також присудили 14 років з конфіскацією.

Як відомо, Голосіївський районний суд Києва 10 листопада почав розглядати по суті справу проти російських військовослужбовців Александрова і Єрофеєва.

Російських спецпризначенців Єрофеєва й Александрова затримали у травні 2015 року у Луганській області. Під час допиту в СБУ вони назвали себе чинними бійцями ГРУ Генштабу Збройних сил Росії. Пізніше обидва заявили, що зробили такі заяви під тиском.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування