Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лещенко: Фракція пропонуватиме Луценка у генпрокурори

Понеділок, 18 квітня 2016, 20:24

Заступник голови фракції БПП Ігор Гринів оголосив депутатам своєї політсили, що у вівторок до Верховної Ради буде внесений законопроект про внесення змін до закону про прокуратуру.

Про це Українській правді повідомив депутат БПП Сергій Лещенко.

За його словами, Гринів фактично підтвердив внесення кандидатури Юрія Луценка на посаду генпрокурора.

"Сьогодні на засіданні фракції БПП головуючий Ігор Гринів оголосив, що у вівторок до парламенту буде внесено законопроект про внесення змін до закону про прокуратуру", - повідомив Лещенко.

"Цим законом змінять вимоги до кандидата на посаду генпрокурора, а також владнають питання генеральної інспекції ГПУ. За словами Гриніва, закон вноситься в зв’язку з наміром запропонувати Юрія Луценка на посаду генпрокурора", - додав він.

За словами Лещенка, законопроект екс-представника президента в парламенті Степана Кубіва, яким він пропонував парламенту дозволити призначати на роботу в ГПУ кандидата без досвіду роботи в прокуратурі, відкличуть. А новий законопроект внесе в Раду президент України.

Лідер фракції БПП Юрій Луценко раніше заявив, що готовий стати генеральним прокурором. Наразі він не може отримати цю посаду, оскільки не має досвіду роботи в прокуратурі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування