Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат ГРУшників: Прохання про помилування є неприйнятним

Понеділок, 18 квітня 2016, 21:21

Адвокат ув’язненої в РФ українки Надії Савченко Ілля Новіков пропонував адвокатам ГРУшників співпрацювати щодо обміну підзахисних.

Про це в ефірі Громадського ТБ заявив захисник російського спецпризначенця Олександра Александрова Валентин Рибін.

"Сьогодні відбулася моя розмова з Новіковим, який зробив мені пропозицію відмовитися подавати апеляцію і написати заяву на помилування. А вони зі свого боку будуть сприяти цьому", — сказав адвокат.

Водночас Рибін наголосив, що це "абсолютно неприйнятно" для сторони захисту ГРУшників.

Також адвокат повідомив, що лише у вівторок обговорюватиме можливу апеляцію зі своїм підзахисним Александровим.

"Мій підзахисний своєї думки з приводу вироку ще не висловлював. Завтра я зустрінуся з Александром, і ми цей вирок обговоримо", — зазначив Рибін.

Як відомо, 18 квітня російських спецпризначенців Александрова та Єрофєєва визнали винними та засудили до 14 років ув’язнення з конфіскацією всього майна.

Їх звинуватили в участі в терористичній організації і здійсненні теракту. Також суд визнав їх винними, зокрема, у веденні агресивної війни за попередньою змовою проти України, будучи діючими військовослужбовцями ЗС РФ.

В той же час, засуджена в РФ українка Надія Савченко звернулася до Міністерства юстиції України з проханням розпочати процедуру її повернення на батьківщину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування