Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ГПУ образилися на Козаченко за "гопників-наперсточників"

Четвер, 28 квітня 2016, 18:20

У Генпрокуратурі обурилися через критичні зауваження керівника департаменту люстрації Мін'юсту Тетяни Козаченко на адресу органів прокуратури.

Про це заявив прокурор ГПУ Владислав Куценко на брифінгу в четвер, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми звертаємося до міністра юстиції Павла Петренка і просимо його звернути увагу на його підлеглу - керівника департаменту по люстрації Тетяну Козаченко. І хочемо, щоб він нам повідомив - це її позиція чи позиція відомства? Вона дозволяє собі досить брутальні висловлювання по відношенню до тих подій, які відбуваються три дні в органах прокуратури (всеукраїнська конференція працівників прокуратури - ред.)", - сказав він.

Куценко вважає, що подібні висловлювання Козаченко в Фейсбуці неприпустимі.

"Ми завжди сприймаємо критику... але особа, яка дозволяє собі брутальні висловлювання, образи по відношенню до своїх колег, до реформ, які відбуваються відповідно до закону, не заслуговує ні поваги, ні довіри", - висловив думку Куценко.

Від імені Генпрокуратури він закликав міністра юстиції "провести певну роботу" з Козаченко і дати оцінку, чи гідна така людина займаної посади.

Як відомо, раніше на своїй сторінці в Facebook Козаченко написала, що "прокуратурі кирдик, як інституції", оскільки, на її думку, "з конференцією прокурорів відбувається класичний випадок перестановки меблів у борделі".

На переконання керівника департаменту люстрації Міністерства юстиції, прокуратура була і залишається заточеною під адміністрацію президента, і хоча де-юре це буде виглядати зараз не так, але де-факто нічого не зміниться з точки зору адміністративного впливу.

Як стало відомо в четвер, всеукраїнська конференція прокурорів обрала свою частину складу Ради прокурорів та кваліфікаційно-дисциплінарної комісії і завершила роботу. 

Загальний склад ради прокурорів - 13 осіб, з яких працівники прокуратури мали делегувати 11 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...