Куценко заявив, що "гібридну війну" ведуть нардепи та "фахівці з Грузії"

Неділя, 3 квітня 2016, 17:55

Прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко виступив із закликом проти "окремих заїжджих фахівців з Грузії та деяких депутатів-журналістів, що входять до БПП", які, на його думку, хочуть "зруйнувати державність зсередини брехнею та популізмом".

Про це Куценко заявив на своїй сторінці у Facebook 3 квітня. 

"100% погоджуюсь з нашим президентом! Проти України дійсно ведеться інформаційна гібридна війна. І ведуть її окремі заїжджі фахівці із Грузії, деякі депутати-журналісти, що поки входять до БПП, але на вечірніх Ток-шоу прямо виступають проти президента та нашої держави, а також окремі так звані представники громадянського суспільства. Президентом ми повинні зупинити цю заразу", - заявив Куценко.

100% погоджуюсь з нашим Президентом! Проти України дійсно ведеться інформаційна гібридна війна! І ведуть її окремі заїжд...

Опубликовано Vladislav Kutsenko 2 апреля 2016 г.

Як відомо, президент Петро Порошенко прокоментував редакційну статтю New York Times під час прес-конференції у ході візиту до США, та заявив, що проти України ведеться гібридна війна, у т.ч. - шляхом розповсюдження інформації, яка дискредитує Україну. 

У матеріалі NYT зазначалося, що звільнений днями генпрокурор Віктор Шокін під час свого перебування на посаді став символом українсько корупції. 

У мережі на таку заяву президента відреагували критично, зазначивши, що це є "черговим підтвердженням відсутності політичної волі боротися з корупцією".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...