Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі планує включитися в передвиборну боротьбу в Грузії

Середа, 25 травня 2016, 00:51

Глава адміністрації Одеської області, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі має намір активно включитися в передвиборну кампанію з виборів до парламенту Грузії.

Про це він заявив у вівторок в ефірі грузинської телекомпанії "Руставі 2", передає "Інтерфакс-Україна".

"Нехай ніхто не сумнівається, і нехай ніхто не сприймає це як загрозу - я, звісно, маю намір прибути до Грузії і активно включитися в передвиборні процеси, і це в тих умовах, що ми багато чого робимо на Україні і для мене це фланги однієї і тієї ж боротьби", – скказав Саакашвілі.

"Я маю намір продовжити боротьбу і у нас в Грузії, і мене тут на Україні. Я про це говорю всюди, без всякої конспірації", – заявив він.

Саакашвілі наголосив, що продовжує керувати заснованою ним партією "Єдиний національний рух".

"Ніхто не заперечує, що "Національний рух" – це партія, заснована мною, і в цій партії у мене є своє слово. Не доводиться сумніватися, що напарламентських виборах у жовтні переможе наша партія, так як це партія творення. У нас з'явилися нові обличчя, які в найближчі місяці проявлять себе", – сказав він.

Саакашвілі покинув Грузію після вступу на посаду нового президента країни Георгія Маргвелашвілі в листопаді 2013 року.

Головна прокуратура Грузії заочно висунула проти нього звинувачення за декількома кримінальними справами, у тому числі про розтрату близько 5 мільйонів доларів держкоштів на особисті потреби. Пізніше Саакашвілі оголосили у внутрішньодержавний розшук.

Саакашвілі прийняв українське громадянство перед призначенням головою Одеської обласної держадміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...