Нардеп Лапін розповів про перестрілку з грабіжниками

П'ятниця, 10 червня 2016, 12:45

Народний депутат від "Народного фронту" Ігор Лапін заявив, що переслідуючи грабіжників здійснив 7 пострілів з власної зброї.

Про ці деталі він розповів на прес-конференції у п'ятницю, пише місцеве видання "Конкурент".

За словами Лапіна, 9 червня двоє осіб "кавказької національності", відволікли його увагу і викрали сумку з речами. Після цього він почав їх наздоганяти. Зловмисники зробили два постріли в бік нардепа.

"Сів у автомобіль. Сумка збоку. Підійшов громадянин ростом до метра дев'яносто, показує пальцем на колесо: "Что-то у тебя искрит", – каже з відповідним акцентом. Я вийшов з автомобіля. Звичайно, там нічого не іскрить", – розповідає він.

Як тільки Лапін відволікся, зловмисник викрав сумку і хтось з очевидців гукнув про це. Тоді злочинці намагалися втекти на автомобілі.

"Злочинці почали кататися по дворі, бо там, виявляється, лише один виїзд. Я своїм автомобілем перекрив дорогу на виїзді. А вони намагалися втекти по тротуару, газону. Почув два характерних звуки, схожих на постріли з вогнепальної зброї", – сказав Лапін.

Після цього, за словами нардепа, він зробив 7 пострілів зі свого нагородного пістолета. Зауважив, що стріляв у нижню частину автомобіля. Однак злочинцям на великій швидкості таки вдалося втекти по газонах.

Лапін запевнив, що постріли не могли завдати шкоди стороннім людям, бо з протилежного боку був бетонний паркан, а також він цілився у нижню частину автомобіля.

"Для фейсбучних воїнів кажу, що жодних пострілів у площину вікон я не робив", – зауважив Лапін.

Як відомо, 9 червня в Луцьку двоє чоловіків скоїли розбійний напад на народного депутата Ігоря Лапіна. 

В поліції повідомили, що зловмисників вже затримано і, за попередньою інформацією, вони вже були засудженні за ряд кримінальних правопорушень на території Грузії та України, зокрема у Луганській області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News