Луценко насварив Горбатюка за зустрічі із Лещенком

П'ятниця, 3 червня 2016, 23:21

Генпрокурор Юрій Луценко оголосив попередження начальнику управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергю Горбатюку за багатогодинні зустрічі із депутатом БПП Сергієм Лещенком.

Про це заявив депутат БПП Володимир Ар'єв.

"Луценко оголосив попередження Горбатюку за багатогодинні наради з депутатом Лещенком. Втілює, що вчора сказав в ефірі - не буде в ГПУ ані департаменту Кононенка, ані Лещенка. Власне, справедливо - ніхто з БПП не повинен мати привілеїв. З інших фракцій/партій також", - написав він на своєму Facebook.

Інформацію про те, що Горбатюк отримав догану за зустрічі із Лещенком "Українській правді" також підтвердило джерело в Генпрокуратурі.

Окрім того, джерело в БПП повідомило, що про своє рішення Луценко сказав у чаті фракції.

"Шановні колеги! Сьогодні я оголосив попередження начальнику Департаменту спецрозслідувань Горбатюку у зв'язку з систематичними багатогодинними нарадами з нардепом Лещенком. Наполягаю, що депутати мають ставити свої запитання та пропозиції письмово або очно Генпрокурору або його заступникам. Слідство повинно відбуватися без політиків. В ГПУ немає підрозділу Грановського. Не буде і департаменту Лещенка", - написав він депутатам.

Пізніше Луценко теж підтвердив, що оголосив попередження Горбатюку.

Роман Кравець, Роман Романюк, Саша Ночь, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News