Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу по Іванющенку поновили

Четвер, 9 червня 2016, 17:34
Справу по Іванющенку поновили

Генпрокуратура оскаржила рішення суду, яке змусило прокурора закрити кримінальне провадження щодо Юрія Іванющенка.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту спецрозслідувань ГПУ у касаційному порядку оскаржено незаконну ухвалу Апеляційного суду м. Києва від 11.02.2016, якою відмовлено у перегляді ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду м. Києва, постановленої у кримінальному провадженні за підозрою Юрія Іванющенка", - сказано в повідомленні.

"Вказаною ухвалою слідчий суддя у порушення положень кримінального процесуального законодавства України зобов’язав уповноваженого прокурора закрити кримінальне провадження щодо Юрія Іванющенка", - додали в ГПУ.

"Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 09.06.2016 задоволено касаційну скаргу прокурора та скасовано ухвалу Апеляційного суду м. Києва від 11.02.2016 як незаконну", - зазначили в повідомленні.

Генеральною прокуратурою України і надалі вживатимуться заходи щодо активізації досудового розслідування у кримінальному провадженні та оскарження незаконних судових рішень.

Як відомо, у вівторок депутат Сергій Лещенко заявив, що Інтепорл зняв з міжнародного розшуку близького соратника екс-президента Віктора Януковича Юрія Іванющенка.

1 квітня  Дніпровський суд Києва скасував розшук соратника Януковича – олігарха Юрія Іванющенка: рішення ухвалив суддя Микола Чаус, який скасував розшук Іванющенка та санкцію на його доправлення під вартою для обрання запобіжного заходу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...