АТО: 56 обстрілів, ЗСУ відбили атаку бойовиків у Мар’їнці

П'ятниця, 29 липня 2016, 07:26

За минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО, зокрема, 33 обстріли зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському та 2 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог неодноразово застосував 82-мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Крім цього, противник використовував міномети калібру 82 мм у Троїцькому та Майорську, гранатомети – у Зайцевому та Новгородському, а великокаліберні кулемети – під Луганським. 

На Маріупольському напрямку 28 липня близько 21.00 години ворожі диверсанти у кількості до 30 осіб, використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю, спробували захопити опорні пункти ЗСУ у Мар’їнці. Сили АТО відкрили вогонь у відповідь та змусили противника відступити. Втрат серед українських бійців немає.

Також, у Мар’їнці, Водяному та Красногорівці російські окупанти обстріляли укріплення Сил АТО з 82-мм мінометів, під Павлополем, Широкиним та Гнутовим – з гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському – з великокаліберних кулеметів.

На Луганщині противник вів гранатометний вогонь по Лопаскиному.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...