Аваков розповів про "таємні зустрічі" в МВС

Понеділок, 4 липня 2016, 23:25

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запевняє, що екс-прем’єр Арсеній Яценюк не брав участі у зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським та главою "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим у будівлі МВС.

Про це він сказав на брифінгу у понеділок ввечері, коментуючи репортажі програми "Схеми".

"Я навіть не знаю, хто в цьому міністерстві не був... У нас відповідна нарада з одним, потім з іншим. Я вважаю, що проблема не зустрічатися, а мати результат", - заявив Аваков.

"Я проводжу розмови з багатьма людьми і не завжди приємні, з ким у звичній ситуації я б не розмовляв. Так наприклад, наші розмови з групою компанії "Остхем", з якими були не дуже хороші стосунки, і досі є кримінальні провадження, привели до того, що в бюджет нарахували 4 млрд гривень", - додав він.

"Аналогічна ситуація відбувається з групою компаній, до якої має відношення Коломойський...", - сказав міністр.

Аваков також зазначив, що на зустрічі із Коболєвим йшлося про схеми крадіжок палива із трубопроводного транспорту на території Полтавської області.

"Як ми знаємо, там має місце робота низки підприємств, підконтрольних пану Коломойському, і ми детально обговорювали питання про те, що ми або повністю змінюємо всю систему охорони координації цих ситуацій, або ми повинні змиритися, що держава разом з приватним власником втрачають на цьому тіньовому бізнесі 1-2-3 мільйони доларів щомісячно", - пояснив глава МВС.

На запитання журналіста "А Арсеній Петрович що там робив?" Аваков відповів: "А Арсеній Петрович приїжджав до мене. (…) Всі разом ми не сиділи".

Роман Кравець, Саша Ночь, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування