Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов у суді: мене "мучать", бо не втік слідом за Януковичем

Понеділок, 1 серпня 2016, 17:34

Колишній лідер фракції "Партія регіонів" Олександр Єфремов переконує, що він не винен у злочинах, які йому інкримінує генпрокуратура.

Про це він заявив у ході судового засідання у понеділок, де йому обирають міру запобіжного заходу.

"Мені хочеться всім серцем крикнути всім, що я не винен. Неможливо достукатись, коли вся система держави працює проти тебе", – поскаржився Єфремов.

"Ось по Луганськвугіллю... Як у 2006 році, про який говорить прокурор, я міг щось красти? Тоді ми були в опозиції, мене переслідував Ющенко, у мене було 6 кримінальних справ. Зі мною б ніхто не домовився ні про що", – сказав Єфремов.

Екс-нардеп також поскаржився, що його "мучать", бо він не втік слідом за Януковичем.

"Коли втік Янукович, у мене була можливість втекти. У мене була можливість поїхати і не повернутися і шість днів тому, але я цього не робив і робити не буду", – запевнив він.

"Складно мені? Так, складно. Особливо складно було, коли всі поїхали, а я залишився... Була спокуса поїхати - була. Було страшно - було. Але я себе переборов, я витримав весь натиск, який був направлений на мене", – поскаржився він.

Як повідомлялося, 1 серпня в Печерському суді обирають міру запобіжного заходу екс-лідеру фракції ПР у Верховній Раді Олександру Єфремову

Генпрокурор Юрій Луценко раніше зазначав, що статті, за якими затримано Єфремова, не передбачають внесення застави, звільнення під особисте зобов'язання чи домашнього арешту. 

Вранці 30 липня стало відомо, що Єфремов затриманий за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України . 

Роман Кравець, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування