Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плотницький заявляє, що він "у строю" – проводить навіть наради

Вівторок, 9 серпня 2016, 10:15
Плотницький заявляє, що він у строю – проводить навіть наради

Ватажок сепаратистів із так званої "ЛНР" Ігор Плотницький запевняє, що він "у строю", а в замаху на його життя підозрює "ворогів Донбасу".

Про це йдеться у його зверненні, оприлюдненому на сепаратистському ресурсі "Луганский информационный центр".

"Я в строю і вірний присязі, яку давав Народу Донбасу в 2014 році! Я поруч із вами, щоб не співала з цього приводу ворожа пропаганда, і які б небилиці про стан мого здоров'я вона не розповідала", – заявив Плотницький.  

Він повідомив, що "усі необхідні розпорядження для забезпечення повсякденного життя й захисту Республіки" він віддав негайно.

"Зараз робота влади триває у звичному режимі, а я регулярно проводжу зустрічі й наради", – додав Плотницький. 

"Замах на моє життя означає одне: ворогам Донбасу дуже не подобається курс, який ми обрали, і який ми послідовно реалізуємо", – вважає він.

"Це – прояв не лише безсилої злості, а ще й заздрості. Адже вони, у значно кращих початкових умовах, усе руйнують і втрачають. А ми, всупереч усім проблемам і небезпекам, творимо й набуваємо. Тому вони нас обстрілюють не лише мінами й снарядами, але також отруєними чутками. Будьте готові й до цього", – заявив Плотницький. 

Як повідомлялося, вранці 6 серпня у захопленому бойовиками Луганську підірвали машину ватажка бойовиків Ігоря Плотницького. Російські ЗМІ писали, що в нього діагностовано мінно-осколкові поранення, у тому числі – життєво важливих органів.

Українська розвідка заявляла, що поранення Плотницького несумісні з життям. А російські ЗМІ повідомляли, що Плотницького контужено, але загрози його життю немає.

Речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що українська сторона не причетна до замаху на ватажка бойовиків "ЛНР".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування