У Плотницького уражено життєво важливі органи - росЗМІ

Субота, 6 серпня 2016, 14:11

Російський Інтерфаксз посиланням на джерело у лікарні, де перебуває ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький після замаху повідомляє, що у нього діагностовано мінно-осколкові поранення, у тому числі - життєво важливих органів.

Згідно з повідомленням, за результатами діагностики встановлено, що у Плотницького поранення печінки і селезінки.

За даними ЗМІ, лікарям вдалося стабілізувати стан ватажка "ЛНР".

"Йому проведено екстрену операцію, вона пройшла успішно. Потім Плотницький був переведений до палати інтенсивної терапії", - йдеться  у повідомленні.

Разом з тим онлайн-ресурс бойовиків "ЛНР" "Луганський інформцентр" повідомляє з посиланням на дані "голови ради міністрів "ЛНР" Сергія Козлова, що стан здоров'я Плотницького "стабільний, загрози життю немає". 

"Факти на місці події говорять про те, що це - терористичний акт. Для розслідування події створено робочу групу, до якої входять всі силові відомства "ЛНР",- заявив він.

У мережі тим часом з'явилося відео з місця вибуху автівки Плотницького. На відео видно ушкодження машини. 

Як відомо, вранці 6 серпня у Луганську підірвали машину ватажка бойовиків Ігоря Плотницького. Екс-депутат від ПР Олег Царьов заявив, що Плотницький перебуває у важкому стані у лікарні.

Радник глави СБУ Юрій Тандіт підтвердив повідомлення про те, що внаслідок вибуху у Луганську ватажок "ЛНР" зазнав поранення. 

"Це лише зайве підтвердження того, що там (на окупованій території Луганської області) постійно усе неспокійно, триває боротьба за владу, грошові потоки і вони (бойовики) ділять  між собою ці канали", - додав Тандіт. 

У свою чергу речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що українська сторона не причетна до замаху на ватажка бойовиків "ЛНР"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...