Екзит-поли: До Держдуми пройдуть 4 партії, жодних опозиціонерів

Неділя, 18 вересня 2016, 21:31

За даними екзит-полів, до Держдуми за підсумками голосування 18 вересня пройдуть "Єдина Росія" (44,5%), КПРФ  (14,9%), "Справедлива Росія" (8,1%).

Про це повідомляє РБК з посиланням на дані, які оприлюднив Всеросійський центр вивчення громадської думки. 

"Яблуко", за даними ВЦВГД, отримає гарантію на держфінансування: про голосування за партію повідомили 3,5% респондентів. 

За ПАРНАС Михайла Касьянова проголосували 1,2% виборців, у Москві про голосування за опозиціонерів розповіли 3,3% виборців.

<img alt=

За даними, які оприлюднив  Фонд громадської думки, у "Єдиної Росії" буде 48,7%, у ЛДПР - 14,2%, у КПРФ - 16,3%, у "Справедливої Росії" - 7,6%.

При цьому йдеться тільки про результати голосування по федеральному округу. По одномандатних округах дані збираються окремо.

Як відомо,  18 вересня у Росії відбулися вибори депутатів Держдуми сьомого скликання. Вперше Росія провела "вибори" в анексованому Криму. 

Україна ухвалила рішення про заборону відкриття повноцінних виборчих дільниць у російських дипломатичних установах на українській території через включення Криму до багатомандатного федерального виборчого округу на парламентських виборах.

Президент Петро Порошенко на засіданні РНБО заявив про продовження застосування обмежень та розширення санкційного списку щодо до російських компаній та фізичних осіб, які тим чи іншим чином причетні до порушення територіальної цілісності і суверенітету України.

Посол США в Україні Марі Йованович в інтерв’ю "Європейській правді" та "Українській правді" заявила, що Вашингтон не визнаватиме проведення на території анексованого Криму виборів до Держдуми РФ. 

В МЗС України зазначили, що проведення виборів до Держдуми РФ у Криму ставить під сумнів легітимність усієї Держдуми і свідчить про необхідність посилення санкцій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування