Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лещенко придбав велику квартиру у новобудові в центрі Києва

Вівторок, 6 вересня 2016, 17:40
Лещенко придбав велику квартиру у новобудові в центрі Києва

Народний депутат Сергій Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратних метрів у новобудові в центрі Києва.

Про це свідчить довідка з держреєстру речових прав на нерухоме майно.

Квартиру розміщено у новобудові в центрі Києва, загальна площа – 192 квадратних метрів. Як вказано на сайтах нерухомості, вартість такої квартири оцінюється в $310 тисяч.

У коментарі УП щодо джерел походження коштів на придбання квартири Лещенко заявив, що "половина суми - це позика від засновника Української правди Олени Притули терміном на 10 років", інша частина коштів на придбання квартири - це його заощадження як колишнього співвласника "Української правди". Також, за словами Лещенка, в 2013-2014 роках він задекларував понад 100 тисяч доларів доходу.

"Інше - це гроші моєї улюбленої людини Анастасії Топольської, яка буде вказана в моїй декларації за підсумками 2016 року; ґ) Заробітки Насті дозволяють впевнено говорити про погашення боргу. Настя входить до числа найбільш високооплачуваних діджеїв у Східній Європі, виступаючи близько 200 разів на рік на чотирьох континентах", - заявив Лещенко.

"Сподіваюся, ви розумієте, що ці нападки – плата за мою антикорупційну діяльність без оглядки на прізвища та посади. Чесність має заохочуватися, а не каратися", - сказав Лещенко.

Водночас його дівчина Анастасія Топольська пояснила, що не змогла стати співвласницею квартири через те, що досі не розлучена зі своїм чоловіком.

"(...) я насправді не змогла стати співвласницею тому, що 7 років, які ми не живемо з Толіком разом, мені не було діла до розлучення і тепер це зіграло дуже важливу роль в нашому процесі (купівлі квартири - ред.), - написала вона на Facebook.

 
Довідка з державного реєстру

Згідно з декларацією, у 2015 році Лещенко отримав 212, 067 тисяч гривень доходу в Україні, з них від викладацької, наукової і творчої діяльності 107,778 тисяч. Крім того ще 47,48 тисяч Лещенко отримав за межами країни – від Колумбійського університету та австрійського Institute for Human Sciences. Серед нерухомого майна нардеп вказав третину в квартирі в 60 кв м.

На рахунках у банку в нього було всього 24 тисячі гривень.

 
Лещенко придбав квартиру в цій новобудові
 
Тепер Лещенко житиме в центрі міста в новому будинку

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування