Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівського чиновника, підозрюваного у справі звалища, взяли на хабарі – ЗМІ

Четвер, 17 листопада 2016, 10:14
Львівського чиновника, підозрюваного у справі звалища, взяли на хабарі – ЗМІ

У четвер співробітники військової прокуратури затримали начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця за підозрою в отриманні хабара розміром 90 тис. грн.

Про це повідомляє львівський сайт "Варіанти" з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За даними джерел, загалом Голець вимагав 800 тис. грн.

У свою чергу сайт zaxid.net повідомляє, що кабінет першого заступника мера Львова Віктора Пушкарьова обшукують представники СБУ.

Причини обшуку наразі невідомі, представники СБУ відмовляються спілкуватись з журналістами, до кабінету, де перебуває Пушкарьов, нікого не допускають.

Як відомо, наприкінці жовтня прокуратура Львівської області оголосила Гольцю про підозру щодо незаконного поводження з відходами на Грибовицькому сміттєзвалищі, на якому в травні внаслідок пожежі і зсуву загинули люди.

Втім, як зазначав на початку листопада прокурор Львівщини Юрій Квятківський, Гольця так і не відсторонили від роботи. Суд відпустив його під особисте зобов'язання.

Кілька днів тому силовики проводили обшуки в Львівській міськраді, у тому числі – в кабінеті мера Львова Андрія Садового. Ці обшуки обурили мера, який заявив про підрив інвестиційного клімату в місті.

У відповідь генпрокурор Юрій Луценко звинуватив Садового у продажі 23 га землі за значно заниженою ціною в обхід рішення міськради.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: