Путін: Опоненти Трампа готові організувати йому український Майдан

Вівторок, 17 січня 2017, 14:59

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що проти обраного президента США Дональда Трампа організовано інформаційну кампанію щодо його дискредитації.

Про це він сказав у віторок під час спільного брифінгу з президентом Молдови.

Він заявив, що в США спостерігається "гостра внутрішньополітична боротьба" попри те, що вибори президента там закінчилися "впевненною перемогою Трампа".

"Під час цієї боротьби ставиться кілька завдань. Деякі з них очевидні. Перше, підірвати легітимність обраного президента США… люди, які це роблять, завдають інтересам США великого збитку. Таке враження, що вони потренувавшись в Києві, готові в себе Майдан організувати, тільки б не дати Трампу вступити на посаду", - сказав він.

За словами Путіна, другою метою є зв'язати "по руках і ногах" дії Трампа при виконанні ним обіцянок, які він дав під час виборів. 

Путін також назвав "абсолютними фальшивками" вкидання щодо Трампа, який в Москві начебто замовляв повій.

"Трамп, коли приїздив в Москву кілька років тому, не був політичним діячем. Ми не знали про його політичні амбіції. Просто бізнесмен. Що, хтось думає, що в нас спецслужби ганяються за кожним американським мільярдером? Це повна нісенітниця. Друге, - Трамп приїхав і одразу побіг зустрічатися з московськими повіями. Це людина доросла і, по друге, людина, яка багато років організовувала конкурси краси і спілкувалась з найкрасивішими  жінками світу. Я насилу можу уявити, що він побіг у готель зустрічатися з нашими жінками з заниженою соціальною відповідальністю", - сказав Путін.   

Він додав, що люди, які замовили подібні "фальшивки" проти Трампа – "гірші, ніж повії".

"Для них немає ніяких моральних обмежень", - сказав Путін, додав, що це свідчить про "значну деградацію політичних еліт на Заході".    

Як відомо, на початку року канал CNN повідомив, що президенту США Бараку Обамі та обраному президенту Дональду Трампу передали секретні документи про наявність у росіян компромату про особисте життя і фінансову діяльність Трампа.

Частина матеріалів грунтується на записах, зібраних колишнім британським розвідником, якому в розвідувальному співтоваристві США "висловили довірливе ставлення".

Детальніше про звинувачення Трампа читайте у статті "В чому звинувачують Трампа? Переклад скандального документа про зв’язки з РФ та компромат".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування