Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сутичка на Грушевського: націоналістам влаштують "профілактичну бесіду"

П'ятниця, 20 січня 2017, 11:36

Поліція Києва проведе профілактичну бесіду з організаторами мітингу і маршу, який мав місце увечері 19 січня, в пам'ять про події під час Революції гідності, під час якого відбулися сутички активістів з правоохоронцями.

Про це повідомляє в п'ятницю "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу столичного главку поліції.

"З організаторами заходу проведуть профілактичну бесіду. Інформація про подію внесена до журналу єдиного обліку, кримінальне провадження не відкрито, потерпілих також немає", – заявили журналістам у главку.

У поліції зазначили, що учасники акції почали застосовувати піротехніку ще під час мітингу на Майдані Незалежності і поліцейські не протидіяли цьому.

Однак коли учасники акції під час руху по вулиці Грушевського поклали посеред проїжджої частини принесені ними автомобільні покришки і почали поливати їх бензином з метою підпалити, поліція була змушена реагувати і не допустити серйозних правопорушень.

Як повідомлялося, 19 січня представники "Організації українських націоналістів", "Правого сектора" і "Білого молота", які проводили в центрі Києва марш в пам'ять про події Революції гідності, влаштували бійку зі співробітниками правоохоронних органів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: