Росіяни "з запалом" будують залізницю в обхід України

Субота, 28 січня 2017, 16:03

Пропускна здатність двоколійної електрифікованої залізниці в обхід території України на ділянці Журавка-Міллерово після її введення в експлуатацію складе до 240 пасажирських і вантажних поїздів на добу в двох напрямках.

Про це повідомив у суботу журналістам віце-президент ВАТ "РЖД" Олег Тоні, повідомляє російське агентство ТАСС.

"Пропускна здатність цієї ділянки після завершення будівництва буде відповідно до графіка. Тільки в літньому періоді пасажирських поїздів йде 62 в кожен бік, і стільки ж товарняків", - сказав він.

За словами віце-президента РЖД, в даний час в зведенні залізничної гілки беруть участь 2500 цивільних будівельників і 1500 одиниць техніки.

Відповідаючи на питання, чи не шкодить будівництву дороги сніжна і холодна зима, віце-президент РЖД сказав: "Не шкодить, навпаки, морози зараз потрібні більше, ніж відлига. Чим більше підморозить, тим швидше і з запалом будемо ми працювати".

Тоні разом із заступником міністра оборони РФ Дмитром Булгаковим в суботу перебуває з робочою поїздкою у Воронезькій області для контролю за ходом будівництва залізниці в обхід України.

Як повідомлялося, 21 вересня 2015 року прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав розпорядження про будівництво залізниці в обхід Луганській області України на ділянці Журавка (Воронезька область) - Міллерово (Ростовська область).

Глава Міністерства оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що залізниця в обхід України буде побудована до вересня 2017 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News