Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Представники РФ зірвали скайп-конференцію Контактної групи — ЗМІ

Вівторок, 31 січня 2017, 18:23

Представники Російської Федерації зірвали скайп-конференцію тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, скликану за ініціативою української сторони через загострення ситуації в Авдіївці.

Про це повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, близьке до переговорного процесу.

"Представники Росії зірвали сьогодні скайп-конференцію, скликану за ініціативою української сторони у зв'язку з невиконанням домовленості про припинення вогню в районі Авдіївки", - сказав співрозмовник агентства у вівторок удень.

За його словами, спочатку російська сторона підтвердила готовність до таких переговорів, проте пізніше послалася на їх недоцільність.

У результаті, зазначив співрозмовник агентства, "Україна та ОБСЄ взяли участь, а російська сторона - ні".

Як відомо, 30 січня президент Петро Порошенко доручив провести засідання Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі через ситуацію в Авдіївці.

31 січня проросійські війська продовжили штурмові дії і активно застосовують артилерію і міномети в районі населеного пункту Авдіївка.

В результаті обстрілів у Авдіївці припинене електропостачання, обмежене теплопостачання та водопостачання. Ремонтні бригади не зможуть вийти на місце розриву лінії електропостачання через беззупинні обстріли.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування