Жебрівський: Через нові обстріли в Авдіївці не можуть відновити електрику

Вівторок, 31 січня 2017, 15:16

У вівторок ремонтні бригади не зможуть вийти на місце розриву лінії електропостачання в районі Авдіївки, де тривають обстріли з боку проросійських бойовиків.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Обстріли Авдіївки не припиняються. Письмового підтвердження припинення вогню у зоні ремонтних робіт російська сторона в СЦКК так і не надала. Сьогодні ремонтні бригади вже не зможуть вийти на місце розриву лінії електропостачання", - написав він.

"Рятує те, що Авдіївський Коксохім зумів підняти температуру теплоносія в тепломережі до 44 градусів", - додав Жебрівський.

За його словами, "на підсилення" до Авдіївки прибули 4 карети швидкої допомоги із Костянтинівки.

Водночас в Червоному хресті заявили, що намагаються за температури -18 доставити допомогу у місто, де у людей немає електрики.

Як відомо, раніше Жебрівський доповів президенту Петру Порошенко про перші ознаки припинення вогню в районі Авдіївки.

В Авдіївці організовано 11 пунктів обігріву. Донецька ВЦА відпрацьовує питання добровільної евакуації мешканців міста, в першу чергу дітей та інвалідів. Для цього підготовано спеціальні автобуси. Бажаючим виїхати варто звертатися до міської ради.

31 січня російсько-окупаційні війська продовжили штурмові дії і активно застосовують артилерію і міномети в районі населеного пункту Авдіївка.

Сили АТО намагаються домовитися про режим припинення вогню.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...