Штаб: Бойовики стріляють по всіх напрямках, 2 військових поранено

Субота, 7 січня 2017, 11:58
Штаб: Бойовики стріляють по всіх напрямках, 2 військових поранено

У зоні проведення АТО за минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, 2 бійців зазнали поранень під час гранатометних обстрілів позицій сил АТО поблизу Новотошківського.

Про це 7 січня повідомив речник Міноборони з питано АТО Олександр Мотузяник. 

"Бойовики продовжили систематично обстрілювати позиції сил АТО, кількість випадків порушення режиму тиші ворогом збільшилася на 10 у порівнянні з добою раніше – до 42", - зазначив він. 

У різдвяну ніч активність противника дещо зменшилася, за виключенням Маріупольського напрямку - там бойовики застосували артилерію та міномети проти українських військових.

На Луганському напрямку за минулу добу відбулося 9 ворожих обстрілів, на Донецькому - 6, терористи використали важке озброєння, випустивши 3 міни у бік сил АТО на Світлодарській дузі.

"У напрямку Маріуполя кількість обстрілів з боку бойовиків найвища - 25, бойовики використовували весь спектр озброєння, за виключенням реактивної артилерії та танків, випустивши 50 мінометних мін та 25 артснарядів. Майже усі випадки порушення перемир’я прийшлися на ділянку фронту від Павлополя до Широкиного", - повідомив Мотузяник. 

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування