Бойовики обстріляли "Градами" тилову Галицинівку, дісталося й Сартані

П'ятниця, 3 лютого 2017, 08:44
Бойовики обстріляли Градами тилову Галицинівку, дісталося й Сартані

Бойовики вночі обстріляли з РСЗВ "Град" Галицинівку в Донецькій області, яка знаходиться в щонайменше 15 кілометрах від лінії розмежування.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"Станом на ранок 3 лютого обстановка по усій лінії розмежування загострюється. Практично на всіх напрямках російсько-окупаційні війська застосовують заборонені Мінськими домовленостями реактивні системи залпового вогню та важку артилерію", - сказано в повідомленні.

"На Донецькому – противник обстріляв з РСЗВ БМ-21 "Град" Галицинівку", - додали в повідомленні.

Як уточнив "Українській правді" прес-офіцер штабу АТО Леонід Матюхін, обстріл відбувся вночі. Пошкоджень будівель і жертв не зафіксовано, додав він.

На уточнююче питання про те, що Галицинівка розміщена вже в тилу, він зазначив: "На жаль, це не перший випадок. Днями ми фіксували ракети і в Очеретино".

Він нагадав, що бойовики обстрілюють території "Градами" з окупованого Донецька.

 

Згідно з повідомленням прес-центру, бойовики у п'ятницю також обстріляли зі 152 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів – Авдіївку, Луганське та Троїцьке.

На Маріупольському напрямку бойовики також застосували РСЗВ БМ-21 "Град" по Талаківці, 120 та 82 міліметрові міномети по Водяному, Новотроїцькому й Мар’їнці.

У свою чергу Начальник поліції Донецької області Вячеслав Аброськін повідомив, що бойовики о 5:30 обстріляли Сартану. "Пошкоджений тік агроцеху та приватний будинок. Постраждалих немає", - додав він.

 
 

На Луганському по Новозванівці, за інформацією прес-центру АТО,  гатила ворожа 152 міліметрова артилерія, а 120 та 82 міліметрові міномети – по Попасній й Новозванівці.

Оксана Коваленко, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...