День в АТО: Бойовики застосували "Град", здійснили 49 обстрілів, поранили 9 військових

П'ятниця, 10 березня 2017, 17:42

Проросійські бойовики у п’ятницю здійснили 49 обстрілів позицій Збройних сил України. Четверо українських військових поранено, п'ятеро травмовано.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку 122-міліметрова артилерія вела вогонь по Гнутовому. Танк та 120 міліметрові міномети – по Мар’їнці, 120 та 82 міліметрові міномети по Водяному, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї загарбники обстріляли Широкине та Водяне. Також по Водяному вели вогонь БМП противника", - сказано у повідомленні.

Водночас на Донецькому напрямку танки та міномети вели вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки, з мінометів різних калібрів – по Невельському, Луганському, а з гранатометів та стрілецької зброї – по Новгородському, Кам'янці, шахті Бутовці, Зайцевому та Пісках. БМП вели вогонь по Луганському.

На Луганському напрямку із РСЗВ БМ-21 Град, 152 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів незаконні збройні формування обстріляли Кримське, зі 152 міліметрової артилерії – Смолянинове, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Новозванівку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування