Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "справі 2 травня" затримано та взято під варту підозрюваного

Субота, 11 березня 2017, 13:19
У справі 2 травня затримано та взято під варту підозрюваного

Правоохоронці затримали підозрюваного у "справі 2 травня", який переховувався від органів слідства понад 3 роки, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це 11 березня повідомили у прокуратурі Одеської області. 

Зазначається, що підозрюваний був затриманий 9 березня.

"10 березня Приморський райсуд Одеси обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Суд також погодився з доводами прокурора про неможливість визначення застави у зв’язку з тяжкістю злочину, який призвів до загибелі людей", - повідомили у прокуратурі. 

Як повідомило видання "Думская.net" з посиланням на власні джерела, затриманий - Євген Гур'єв, який виступав на боці проросійських активістів під час сутичок у 2014-му. Гур'єва було оголошено в розшук 3 роки тому, проте затримати його вдалося лише тепер. 

 

Як відомо, прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом масових заворушень, що сталися 2 травня 2014 року в Одесі, зокрема, у центрі міста та на площі Куликове поле, за ч. 2 ст. 294 КК України. 

На початку грудня 2016 року Колегія суддів Малиновського райсуду Одеси змінилася, суд ухвалив рішення почати розгляд справи спочатку.

Згодом суд продовжив на 60 діб термін перебування під вартою п'ятьом обвинуваченим у справі про події 2 травня 2014 року в Одесі: Максим Сакаутов, Євген Мефедов, Сергій Долженков, Владислав Романюк та Сергій Корчинський були залишені під вартою до 14 лютого 2017 року.

При цьому суд не зміг розглянути справу по суті у зв'язку з відсутністю одного з обвинувачених - Сергія Рудика, який був відсутній на попередніх засіданнях. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...