Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ розпитає Рабіновича, звідки він дізнався про провокації в Одесі

Середа, 19 квітня 2017, 12:27

Правоохоронці розпитають народного депутата Вадима Рабіновича на предмет інформації про підготовку провокацій в Одесі на травневі свята.

Про це сказав начальник апарату голови Служби безпеки України Олександр Ткачук на прес-конференції 19 квітня.

На запитання від телеканалу "Одеса" щодо інформації Вадима Рабіновича про те, що на провокації в Одесі на 2 травня виділено близько 27 мільйонів гривень, Ткачук відповів:

"Ми прийняли до уваги цю інформацію. Вадим Зіновійович коли повернеться, ми обов’язково з ним про це поговоримо – вже така домовленість досягнута, – (спитаємо) звідки в нього така інформація про ці 27 мільйонів, які вже нібито надійшли".

"Вживається ціла низка превентивних заходів. Ми зробимо все, щоб свята в Одесі пройшли спокійно", – запевнив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

Днями Вадим Рабінович заявив: "За наявними у мене даними – і це дуже серйозні дані, – величезні гроші виділені на те, щоб дестабілізувати ситуацію в Одесі 2 травня та 9 травня. Туди поїдуть спеціальні емісари, будуть оплачувати ці провокації молодим людям з різних сторін, щоб створити ілюзію конфлікту – і скористатися цією ситуацією".

За даними Рабиновича, "27 мільйонів гривень виділяється для роздачі різного роду провокаторам".

Політик закликав правоохоронців вжити заходи для попередження провокацій.

19 квітня СБУ повідомила, що заблокувала заплановану Росією провокацію щодо болгарської нацменшини в Одеській області, яку організовував лідер радикальної громадської організації "Наждак" Микола Дульський.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування