В Одесі замурували відділення "Альфа-банку" і "Сбербанку"

Понеділок, 3 квітня 2017, 13:08

В Одесі активісти "Автомайдана" заклали пінобетонними блоками вхід до відділення російського "Альфа-банку" на розі вулиць Пушкінської та Малої Арнаутської.

Про це у понеділок повідомляє одеське видання "Думская".

Вказується, що акцію проводить "Автомайдан" Євгена Резвушкіна.

Крім блоків і листівок, вони залишили біля дверей банку шину і пляшку з горючою сумішшю.

 
 
 

Також активісти обклеїли відділення "Сбербанку" на вулицях Жуковського і проспекті Шевченка. У першого з'явилися мішки з піском, манекен у військовій уніформі, покришка і пляшка з коктейлем Молотова.

Як відомо, 16 березня президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України про застосування санкцій до п'яти банків з російським капіталом.

Санкції терміном на один рік будуть застосовані до ПАТ "Сбербанк", ПАТ "ВіЕс Банк", ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", ПАТ "ВТБ Банк", ПАТ "БМ Банк" в частині заборони виводити капітал за межі України на користь пов'язаних з ними осіб.

23 березня НБУ попросив правоохоронні органи захистити російські банки.

27 березня партія "Національний корпус", представники якого блокують роботу банків з російським капіталом в Україні, заявила про тимчасове припинення блокади з тим, щоб українці змогли забрати свої заощадження, проте планує наступний етап до повного припинення роботи всіх філій Сбербанку Росії в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News