Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв відреагував на "Он вам не Димон"

Вівторок, 4 квітня 2017, 16:46

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв вважає, що акції протесту і нападки на російський уряд влаштовують ті, хто прагне досягти своїх політичних цілей.

Про це він сказав у відповідь на прохання прокоментувати звинувачення в інтернеті, з'явилися відносно нього, передає 4 квітня ТАСС.

"Кому це вигідно? Це вигідно тим, хто замовляє подібного роду (компрометуючі) сюжети, матеріали. Це, як правило, люди, у яких є цілком конкретні політичні цілі", – заявив Медведєв.

Прем'єр РФ назвав "нісенітницею та якимись папірцями" нібито зібраний на нього компромат.

"(Розслідування робиться) за принципом компоту: беруть різну муть, нісенітницю, збирають, якщо стосується мене, моїх знайомих людей, людей, про яких я взагалі ніколи не чув, про якісь місця, де я бував, і місця, про які я теж ніколи не чув, збирають якісь папірці, фотографії, одяг, потім створюють продукт і пред'являють його. А якщо за це добре заплачено, то продукт виходить досить добротний", – цитує Медведєва "Медуза".

На думку Медведєва, організатори протестних акцій "у своїх інтересах виводять молодь на вулиці і підставляють її під правоохоронну машину".

"Це вигідно тим, хто замовляє подібного роду сюжети, матеріали. Це, як правило, люди, у яких є цілком конкретні політичні цілі. Ось чого такого роду люди домагаються цими матеріалами. Вони, природно, намагаються показати, що влада веде себе погано, а вони краще за інших", – заявив Медведєв.

"Іншими словами, ось ці всі сюжети, які знімають, – до речі, знімають за великі гроші, і причому ці гроші збирають, звичайно, не у народу, а там є спонсори, приватні, які за цим стоять, – вони спрямовані саме на досягнення цілком конкретного політичного результату", – цитує прем'єра "Інтерфакс".

Ініціатора акцій протесту "Он вам не Димон" опозиціонера Олексія Навального прем'єр-міністр назвав "судимим персонажем", який "підставляє молодих людей для досягнення шкурних цілей".

"Навіть той персонаж, мабуть, про який ви говорите, він відкрито говорить: "всі погані, оберіть мене президентом". Без всякого сорому. І для цього тягне на вулиці людей, причому дуже часто неповнолітніх, що, на мій погляд, взагалі практично злочин, робить їх заручниками власної політичної програми. Причому персонаж, як відомо, судимий, і в цьому плані ніяких ілюзій бути не повинно".

Це перша публічна реакція Медведєва після оприлюднення Навальним розслідування про незаконне збагачення нинішнього російського прем'єра.

Як відомо, масові акції проти корупції, приводом для яких стало розслідування Навального про "таємну імперію" Дмитра Медведєва, пройшли 26 березня в десятках міст Росії.

Поліція затримала як мінімум 1 030 учасників мітингу, включаючи Навального.

27 березня Тверський суд Москви призначив опозиціонеру покарання у вигляді 15 діб адміністративного арешту за, нібито непокору співробітникам поліції під час затримання на несанкціонованій масовій акції в центрі російської столиці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
Усі новини...