Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд захистив Шустера від ДФС

Вівторок, 26 вересня 2017, 16:21

Окружний адмінсуд Києва 6 вересня визнав незаконною проведену в 2015 році податкову перевірку ТОВ "Савік Шустер Студія".

Про це йдеться в матеріалах суду, передають "Українські новини".

У червні 2016 року "Савік Шустер Студія" звернулася до суду з вимогою визнати незаконними податкові повідомлення-рішення Державної фіскальної служби від 7 грудня 2015 року, а також скасувати наказ податківців про проведення перевірки від 21 вересня 2015 року.

Позивач вказав, що податкова інспекція порушила встановлений Міністерством фінансів план-графік проведення перевірок на 3-й квартал 2015 року.

В результаті проведеної перевірки податкова інспекція встановила заниження "Савік Шустер Студією" податку на прибуток на 10,7 млн гривень, ПДВ - на 1,98 млн гривень.

6 вересня 2017 року суд задовольнив позовні вимоги "Савік Шустер Студії", визнавши незаконними дії податкової інспекції, а також присудив на її користь 201 тис. гривень сплаченого судового збору.

Як відомо, в січні 2016 року телеведучий Савік Шустер заявив, що проти його компанії відкрито кримінальне провадження за підозрою в несплаті податків і його викликають на допит до ДФС.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування