Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналісти презентували платформу з показниками України у світових рейтингах

Четвер, 28 вересня 2017, 16:15

28 вересня Українська Правда разом із Vox Ukraine і Zeitgeist Design презентували проект-платформу, де розміщена інформація про індекси України в ключових світових рейтингах.

Проект презентували в Українському кризовому медіацентрі головний редактор Української правди Севгіль Мусаєва, керівник VoxUkraine Борис Давиденко, заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків.

Також були присутні директор із зовнішніх зв’язків представництва Світового банку в Україні Дмитро Деркач, директор із комунікацій UkraineInvest Любомир Маркевич і почесний президента Kyiv School Economics Тимофій Мілованов.

У проекті зібрані індекси України у майже 40 ключових рейтингів, що за задумом авторів повинно допомогти людям отримувати об’єктивну і повну інформацію про місце України у світі.

 

Рейтинги розділені за різними напрямами "Економіка", "Свободи", "Людський капітал", "Корупція" та "Держава і безпека". Вказано візуальну динаміку за останні шість років,  географічні та глобальні сусіди України по рейтингах.

 

"На першому етапі проекту аналітики VoxUkraine відібрали понад 50 найбільш цитованих міжнародних рейтингів, у яких представлено Україну. Для фіналізації списку ми запитали близько 10 експертів з різних галузей, які індекси й рейтинги зі сфери їхніх професіональних інтересів вони вважають найбільш репрезентативними та актуальними", - йдеться у поясненні до проекту.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: