Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддю, якого НАБУ спіймало на хабарі, відсторонили від посади

Понеділок, 18 грудня 2017, 09:40

Вища рада правосуддя 16 грудня тимчасово відсторонила від посади підозрюваного в хабарництві суддю Дружківського міського суду Донецької області Геннадія Молібогу.

Про це повідомляє прес-служба ВРП.

Таким чином рада частково задовольнила клопотання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Суддя відсторонений до 15 лютого 2018 року.

"Вища рада правосуддя, дослідивши клопотання та додані до нього документи, заслухавши доповідача, представника Генеральної прокуратури …, ухвалила клопотання … задовольнити частково, тимчасово, до 15 лютого 2018 року, відсторонити суддю Дружківського міського суду Донецької області Молібогу Геннадія Вікторовича від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності", - йдеться в заяві ВРП.

Також Вища рада правосуддя надала згоду на взяття Молібоги під варту.

 
кадр з відео ТСН

Як відомо, 14 грудня детективи Національного антикорупційного бюро разом із співробітниками Департаменту захисту економіки Нацполіції у Донецькій області затримали на хабарі голову одного з судів Донецької області.

За даними голови організації "Громадський патруль" Дениса Миронова, йдеться про голову Дружківського суду Геннадія Молибогу.

15 грудня НАБУ повідомило Молибозі про підозру в одержанні хабара.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування