Поліція Чернігова шукає людей, які прив'язали чоловіка до стовпа

Субота, 21 липня 2018, 16:54
Поліція Чернігова шукає людей, які прив'язали чоловіка до стовпа

Поліція Чернігова відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства та встановлює обставини, за яких в обласному центрі прив'язали до стовпа чоловіка з табличкою "Я ватник".

Як повідомляє чернігівська поліція, наразі поліція встановлює осіб, які прив'язали чоловіка до стовпа.

"20 липня до поліції надійшло повідомлення, що у Чернігові біля Красного мосту стоїть чоловік, прив’язаний скотчем до дорожнього знаку. На місце події виїхала поліція, яка звільнила чоловіка. Слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції опитала учасників та свідків події та запросила потерпілого до відділу поліції для надання пояснень", - йдеться в повідомленні.

Слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області за погодженням з міською прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, скоєне групою осіб).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі до чотирьох років.

Як повідомлялося, 20 липня у Чернігові поліція звільнила чоловіка, який був прив’язаним до стовпа з табличкою "Я ватник".

"Візуально він схожий на особу, яка 4-5 днів тому кидалася пляшками в стелу з фотографіями загиблих Героїв Небесної сотні. Тоді чоловіка затримали, з ним спілкувалася поліція", - пояснили в поліції.

Відео з чоловіком опублікував у Facebook Олександр Тарнавський. На його сторінці у соцмережі вказано, що він працював в "Азові".

Хлопець заявляє, що чоловік крім того "педофіл, який 10 років сидів у в’язниці".

"Суд не зміг його покарати, покарали націоналісти", - сказав оператор відео.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: