Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини дня: про НБУ з Коломойським та заборону білорусам молитися в українській церкві

Середа, 19 грудня 2018, 20:41
Новини дня: про НБУ з Коломойським та заборону білорусам молитися в українській церкві

Білорусам заборонили молитися в храмах Православної церкви України, Насіров програв суд лікареві, що назвав його діагноз фейковим, а Нацбанк знову позивається проти Коломойського — новини, що були актуальні 19 грудня.

Про Церкву

Білоруська православна церква заборонила своїм прихожанам брати участь в таїнствах Православної церкви України — кажуть, що ставляться до новоствореної Церкви так само, як і в РПЦ.

Митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко), звільнений УПЦ Московського патріархату, провів літургію у Спасо-Преображенському храмі Києва, де оголосив про перехід до Помісної церкви України. Це вже другий перехід священнослужителів МП до новоствореної Церкви.

Про Нацбанк і Коломойського

Національний банк подав новий позов на суму 6,64 млрд грн проти екс-акціонера "Приватбанку" Ігоря Коломойського.

Про Насірова і програний суд

Насіров хотів відсудити 1 млн у лікаря, який назвав діагноз екс-очільника Фіскальної служби фейковим, — колишній посадовець програв справу.

Ще одна новина про Білорусь

Доктрину Союзної держави, до якої входять РФ і Білорусь, схвалив російський президент Путін — документ передбачає створення єдиного політичного, економічного та військового простору.

Про інші важливі новини

У Лос-Анджелесі відкрили перший підземний швидкісний тунель. Його збудувала компанія Ілона Маска.

Росіянин Валерій Іванов, засуджений за терористичну діяльність у складі "ЛНР", помер у в'язниці на Львівщині — чоловік упав з драбини, коли замінював лампочку.

З Тараса Стельмашенка, який був підозрюваним у справі про замах на журналіста Аркадія Бабченка, зняли обвинувачення в тероризмі та звільнили з-під варти.

Президент США Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати перемогли "Ісламську державу" в Сирії.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: